Pitracing kääntää kahvaa

Kun Aleksi Mäkelä meni 16-vuotiaana kysymään töitä moottoripyöräkorjaamosta naurettiin hänet ulos. Tästä ei nuorimies lannistanut vaan päätti perustaa oman verkkokaupan. Nuoresta iästään huolimatta on siis kyseessä jo verrattain kokenut yrittäjä. Nyt Aleksi päätti ottaa seuraavan askeleen kasvun tiellä ja ulkoisti logistiikkansa meille, jotta voi keskittyä myynnin kasvattamiseen ja kaupan kehittämiseen. Kauppaan pääsee tutustumaan osoitteessa pitracing.fi[…]

Kuljetuskaluston päivitys

Yrityksemme ensimmäiseksi autoksi hankittu Renault Master tuli pitkällisen taistelun jälkeen lähes kirjaimellisesti tiensä päähän ja korjaus ei ollut taloudellisesti enää kannattavaa. Päätimmekin päästää autoparan ansaituille eläkepäiville ja sen korvaajaksi hankimme sisarmalli Opel Movanon, jolla kilometrejä mittarissa on 600.

Loma-aika

Sanotaan, että Suomi pysähtyy heinäkuussa. Se ei suinkaan pidä paikkaansa ainakaan meidän kohdalla. Varastoltamme lähtee lähetykset normaaliin tapaan loma-aikanakin. Joten ottakaa rennosti ja hoitakaa ostokset verkossa lomallakin, ne saapuvat kyllä ovellenne kesästä huolimatta.

Yrtit tuli taloon

No nyt tuli hyvää tavaraa varastolle! Olemme solmineet logistiikkasopimuksen Nordic Herbs Oy:n kanssa. Heidän verkkokaupassaan myydän Suomessa viljeltyjä ja käsiteltyjä yrttejä, mausteseoksia ja teesekoituksia. Nämä laatutuotteet loistavat markettien maustepussukoiden rinnalla. Puhtaat kotimaiset tuotteet löytyvät osoitteesta yrttipaja.fi

Uudistuneet sivut otettu käyttöön

Tervetuloa uudistuneille sivuilemme! Täältä löydät nyt tarvittavat tiedot toiminnastamme. Vanhat sivut kaipasivatkin jo päivitystä ja ovat nyt poistuneet käytöstä.