Asiakkaitamme

tokoitech

TokoiTech

Hajosiko puhelimesi näyttö? Loppuuko puhelimestasi akku turhan nopeasti? Onko tarve vaihtaa naarmuinen näytön suojakalvo kestäväksi panssarilasiksi?

Meiltä saat varaosat, tarvikkeet, asennusohjeet ja työkalut. Vuoden takuulla ja huipulla asiakaspalvelulla. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja korjaa laitteesi itse!

”WebLog Finlandin ansiosta voimme aidosti keskittyä alusta loppuun asiakaskokemukseen. Vapautuneet resurssit on laitettu hyvällä tuloksella asiakaspalveluun, myyntiin ja tuotekehitykseen. WebLog onkin mahdollistanut yrityksemme vahvan kasvun, ja on ehdottomasti meidän tärkein yhteistyökumppani.”

– Vladimir Tokoi, Tokoi eCommerce Oy

sairashuone

Sairashuone.fi

Sairashuone tuo väriä, hupia ja särmää hoitajien arkeen. Meiltä löytyy jokaiselle hoiturille jotain; paljon on huumoria ja pilkettä silmäkulmassa, mutta kyllä jopa ihan käytännöllisiäkin tuotteita ;)

”Varaston koltiaiset” ovat luontainen osa yritystäni. Niin näppärästi yhteistyö sujuu! He ovat luotettavia, täsmällisiä ja joustavia sekä juuri riittävän itseohjautuvia.

– Jussi Reijonen, Sairashuone.fi

uskalla_innostua

Uskalla Innostua

Uskalla Innostua itsensä kehittämisen valmennusyritys, joka järjestää valmennuksia ja seminaareja Suomessa ja matkoja ulkomaille. Verkkokauppamme on keskittynyt itsensä kehittämiseen ja henkiseen kasvuun tarjoten laajan valikoiman kirjoja, elokuvia, videokursseja ja valmennuksia elämän eri tilanteisiin. Meiltä löydät asioita, mitä ei opetettu koulussa.

”Verkkologistiikka on hoitanut verkkokauppamme postituksen ammattitaidolla ja luottamuksella jo useamman vuoden ajan. Heidän tiiminsä on joustava ja kehittyvä ja haluavat aidosti palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, sekä meitä että meidän asiakkaitamme, joille he varmistavat paketit päivittäin. Suosittelen!”

– Ilkka Koppelomäki, Uskalla Innostua -tiimin perustaja

valvoja

Valvoja

Rehellinen suomalainen yritys, jonka tavoite on tarjota sinulle tuotteita, jotka tuovat turvaa ja hyötyä.

innocover

InnoCover

InnoCover tarjoaa suojakalvot kaikkiin älylaitteisiin.

Ozone_Generator

Ozone Generator

bello-logo

Bello.fi

Teekauppa bello.fi on sivusto, josta löydät laadukkaat japanilaiset matcha-teet ja tarvikkeet.

Bo LKV

PitRacing

Dogs First

Greenlips Beauty

Yrttipaja

Casa Tieva