Palvelut

Muokataan yhdessä teille sopiva palvelukokonaisuus palveluvalikoimastamme. Voitte valita palveluistamme vain ne, joita itse tarvitsette. Voitte myös ulkoistaa meille joko vain osan varastostanne tai koko logistiikkakokonaisuuden. Lukekaa lisää eri palveluistamme ja ottakaa yhteyttä, niin saamme räätälöityä parhaan mahdollisen paketin teidän tarpeisiinne.

Erityisesti verkkokaupialle suunnattu varastopalvelumme vapauttaa sinut sitomasta kauppaasi tiettyihin varastotiloihin. Tutustu tarkemmin varastointipalveluihimme.

Kun varastosi on meillä kannattavaa on ulkoistaa myös lähetyksiesi hoitaminen meille. Tällöin et ole enää aika- ja paikkasidoksissa kauppasi hoitamisen kanssa. Fyysinen tavaraliikennne kulkee täysin meidän kauttamme, joka vapauttaa sinun resurssisi muuhun käyttöön. Lue lisää lähetyspalvelustamme.

Hoidamme omalla kalustollamme myös suurempien tavaraerien kuljetukset suoraan loppuasiakkaalle saakka. Erityisesti tukkureille tämä saattaa olla hyvä vaihtoehto suurempien logistiikkatoimijoiden palveluiden korvaamiselle tai niiden rinnalle. Tutustu myös kuljetuspalveluihimme.

Pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisimman kattavan palvelukokonaisuuden. Siksi kehitämmekin koko ajan erillaisia lisäarvopalveluita, jotta sinun olisi mahdollisimman mutkatonta hoitaa kauppaasi. Käy katsomassa muut palvelumme.