Lähetyspalvelu

Lähetyspalvelu kattaa tuotteidesi matkan varastohyllystämme loppuasiakkaalle saakka. Pakkaamme tuotteet, niin etteivät ne normaalissa kuljetuskäsittelyssä pääse hajoamaan. Lähetykset lähtevät varastoltamme päivittäin ja näin ollen toimitukset ovat nopeita, parhaassa tapauksessa tilaus on perillä seuraavana päivänä sen tekemisestä. Verkkokaupan asiakkaat osaavat nykypäivänä sekä odottaa nopeaa toimitusta, että arvostaa sitä.

Kun ulkoistat keräilyn ja pakkaamisen meille, ei varasto ja toimitukset sido sinua enää aikaan eikä paikkaan. Voit hoitaa työsi siellä missä itse milloinkin vain olet. Näiden aikaa vievien työvaiheiden pois jääminen vapauttaa myös aikaasi, joten voit hyödyntää sen kauppasi kehittämiseen ja myynnin edistämiseen. Sinun ei myöskään tarvitse palkata henkilökuntaa hoitamaan tavaraliikennettäsi. Kulujen arvioiminen helpottuu, kun tiedät lähetysten yksikköhinnan.

Lähetyspalvelu voi olla järkevä myös silloin kun tuotteesi ovat vain kauttakulkumatkalla. Näin on esimerkiksi silloin, kun tuotteesi tulevat yhtenä eränä ”bulkki-pakattuna” ja lähtevät heti saavuttuaan loppuasiakkaalle. Koska lähetykset lähtevät meiltä päivittäin kuljetuksiin, ovat tuotteesi mahdollisimman nopeasti perillä. Myöskään sinun ei tarvitse olla odottamassa saapuvaa lähetystä.

Käytämme tavaran kuljetuksissa sinun toivomiasi lähetystapoja ja yleisimpiä logistiikkayhtiöitä kuten Posti, Matkahuolto ja DHL. Lähetämme toimituksia myös ulkomaille, jolloin sinun ei erikseen tarvitse tehdä sopimuksia näidenkään kuljetusyritysten kanssa. Tarvittaessa suurempia eriä tai erityisen nopeasti toimitettavia tuotteita voidaan kuljettaa myös omalla kuljetuskalustollamme.

Tutustu tarjoamiimme kuljetuspalveluihin.

Tarjoamme myös erilaisia lisäarvopalveluita, jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa pyörittää kauppaasi. Täältä voit lukea lisää muista palveluistamme.