Varastointi

Varastointi on meidän alaamme, keskity sinä omaasi. Kun hoidamme varastoinnin puolestasi, ei sinun tarvitse hankkia varastotiloja, eikä niiden koko enää rajoita kasvuasi. Varastotiloja etsiessä on lähes mahdotonta löytää optimaalista vaihtoehtoa. Tilojen ahtaus saattaa rajoittaa kauppasi tuotevalikoimaa, kun taas tyhjänä olevasta tilasta ei ole järkevää maksaa. Kun varastosi on meillä, maksat vain käyttämästäsi tilasta ja se mukautuu aina tarpeisiisi reaaliajassa.

Varastomme on siisti ja ympäri vuoden lämmin. Varastointipalvelumme ei rajoitu vain tietyn tyyppisiin tuotteisiin vaan voimme tietyin rajoituksin varastoida lähes mitä vain. Tuoreiden (lämpösäädeltyjen) elintarvikkeiden ja erityisen haitallisten aineiden varastointia emme tällä hetkellä harjoita. Varastossamme on kuitenkin elintarvikehuoneistoluvat, joten mm. kuivaelintarvikkeiden varastointi meillä onnistuu.

Otamme tuotteesi vastaan niiden saapuessa varastoomme ja hyllytämme ne niille sopiville paikoille. Tuotteiden saapuessa varastoon niille tehdään tulotarkastus, jossa todetaan silmämääräisesti niiden kunto ja että tilatut tuotteet ja niiden määrä vastaa saapuneita tuotteita.
Hinnoittelu perustuu käytössäsi oleviin hyllymetreihin ja lavapaikkoihin. Näin ollen et maksa tyhjästä vaan juuri siitä tilasta, minkä tarvitset. Olipa varastointi tarpeesi sitten pitkä- tai lyhytaikainen, meiltä löytyy vaihtoehto sinulle.

Sijaintimme Suomen Turun liepeillä on rahtiyhteyksien kannalta hyvä. Turun lentokenttä, jonne lennetään kansainvälistä rahtia, on muutaman kilometrin päässä. Turun satamaan on taas alle viisi kilometriä matkaa. Vaikka toimimmekin Turussa, ei asiakaskuntamme rajoitu sijaintinsa mukaan. Asiakkaamme ovat Oulusta Helsinkiin ja siltä väliltä.

Kun yhdistät varastointipalveluun lähettämöpalvelun, on kauppasi logistiikka jo kokonaisvaltaisesti hoidettu. Lue lisää lähetyspalvelustamme.